Review: Franse Bulldog Handboek (Piet de Wit)

In dit blog geven we een uitgebreide review van het Franse Bulldog Handboek (ebook), ontwikkeld door Piet de Wit. 

Deze hond is erg geliefd om zijn uiterlijk en karakter. De hond kan ontzettend lief zijn en schattig slapen. Maar er is ook een andere kant. Het hondje kan tientallen rondjes door het huis rennen, spullen slopen en keihard blaffen. Zoals elke hond heeft deze ook een gebruiksaanwijzing. helaas kan niet iedereen even goed omgaan met de Franse bulldog. Gelukkig is hier een oplossing voor.

De oplossing is het volgende ebook: ‘Franse Bulldog Handboek’’.  Dit boek maakt de claim om alle oplossingen te hebben voor probleemgedrag van deze hond. Daarnaast lees je er alles in over het opvoeden en verzorgen. Of deze claims kloppen, lees je op deze review van het Franse Bulldog handboek. 

Review verkoper Franse Bulldog handboek – Piet de Wit  

Review van de verkoper De verkoper van het handboek voor de Franse Bulldog is genaamd Piet de Wit. Op de verkoop pagina staat netjes een KVK nummer met adres en bedrijfsnaam. Hier zijn geen opvallendheden op aan te merken. Daarnaast staat er geen negatieve informatie en geen negatieve reviews op het internet over Piet de Wit. 

franse bulldog handboek

Wat leer je in het Franse Bulldog handboek?

Na aanschaf van het Franse Bulldog handboek krijg je een hoop. Zo krijg je diverse boeken in PDF formaat die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderwerp rondom de Franse Bulldog. Het hoofdboek is het e-book, Franse Bulldog geheimen. In dit ebook leer je alles over het uitzoeken van een Franse Bulldog, het opvoeden, trainen en voeden. Dit boek bestaat uit 185 pagina’s en is op een prettige manier opgeschreven. We kunnen niet anders zeggen dat de informatie na een uitgebreide review en check, van hoge kwaliteit is. Het biedt dus echt meerwaarde. 

Diverse bonussen

Naast het hoofd handboek de Franse Bulldog geheimen krijg je ook diverse bonussen in de vorm van ebooks, welke we ook reviewed hebben: 

  1. Honden training geheimen (27 pagina’s). Hierin leer je alles over het trainen van honden. Wat moet je juist niet doen en wat juist wel. 
  2. Tips om je puppy te verzorgen en trainen (27 pagina’s). Hierin staat de basisinformatie beschreven voor het uitzoeken en trainen / verzorgen van een puppy. 
  3. Je hond de baas (36 pagina’s). Hierin leer je hoe jij de baas kan worden over je hond. Zo leer je gedragsproblemen voorkomen of verhelpen. 
  4. 8 technieken om je hond naar je toe te laten komen (16 pagina’s). Leuke en handige tips om dit te realiseren. 

Kortom, naast het handboek voor de Franse Bulldog krijg je een hoop extra handige boekjes. 

De prijs van het handboek voor de Franse Bulldog 

De prijs voor de diverse handboeken rondom de Franse Bulldog is 37 euro. Een prima prijs voor alle informatie die je krijgt. Voor vergelijkbare informatie ben je op het internet bij andere boeken duurder uit. 

Eindoordeel  review Franse Bulldog handboek

Hierbij ons eindoordeel van deze review. Als jij een Franse Bulldog aan wil gaan schaffen of er al een in huis hebt rondlopen, is het handboek voor de Franse Bulldog van Piet de Wit geen miskoop. De tips zijn erg handig als je correct gedrag wilt aanleren of foutief gedrag wil corrigeren. Het boek is een echte meerwaarde voor elke Franse Bulldog eigenaar. Daarnaast staan er nergens klachten over deze ebooks op het internet. Bovendien is er zelfs een niet goed geld terug garantie. Mocht je dus niet tevreden zijn over de stof, kan je jouw geld terug krijgen.  Hierbij een link voor meer informatie over het Franse Bulldog handboek.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze review, kan je altijd mailen naar info@fransebulldogblog.nl

 

Het complete handboek voor de Franse bulldog

Franse Bulldog handboek downloaden