Voerbak Franse Bulldog

Een voerbak voor je Franse Bulldog is zowel een handig product voor jou, als voor je hond. Het is de plek waar het geliefde eten voor de hond in wordt gelegd. Daarnaast is de voerbak voor jou een handig item om het voer in te wegen en je Franse Bulldog een vertrouwd plekje te geven in jouw huis waar hij kan eten.

Een voerbak voor Franse Bulldogs die met de voerbak gaan lopen

Af en toe komt het voor dat een Franse bulldog aan de loop gaat met zijn voerbak. Dit heeft verschillende redenen zoals dat de plek waar hij moet eten niet fijn vindt of dat hij gewoon simpelweg te speels is om te eten. Wanneer je Franse Bulldog gaat lopen met de voerbak geeft dit rommel en dat is niet wat je wilt. Daarom is het het beste om een voerbak te kopen die 2 bakjes heeft. Deze voerbak is zwaarder dan de gemiddelde voerbak waardoor het moeilijk is om ermee te gaan lopen. Ook hebben de dubbele varianten van voerbakken bovenaan een iets kleinere doorsnee dan dat ze onder hebben. De doorsnede loopt wijder uit naar beneden. Door de aanwezige binnen en buitenwand, krijgt je Franse Bulldog er geen grip op. Hiermee voorkom je verassingen wanneer je thuis komt. Als je jouw hond aanleert dat dit niet te doen is, zal hij of zij het ook niet meer proberen op den duur, zodat het probleem verholpen is. Let er ook op dat je Franse Bulldog niet bijt in de voerbak.

franse bulldog voerbak

Franse bulldog voerbak – Basisuitrusting

De voerbak behoort tot de basisuitrusting voor je Franse Bulldog. In de ideale situatie heeft elke hond 2 bakken. Deze moeten worden afgestemd op ras, de grootte en het voer van je hond, is hij bijvoorbeeld een pup of is hij al volwassen, en de eetgewoontes van je Franse Bulldog. Houd bij het kopen rekening met deze factoren. Kijk ook hoe je hond reageert op jouw bestelde voerbak. Misschien vindt je Franse Bulldog een kleinere voerbak wel beter dan een grotere om uit te eten.

voerbak kopen

Hierbij een link naar de bestverkochte voerbakken voor Franse Bulldog op Bol.com