Natvoer Franse Bulldog

Natvoer vinden de Franse Bulldogs vaak heerlijk. Het is voor hun net een toetje. Gelukkig is natvoer ook nog eens goed voor ze. Doordat het natvoer zwaar is en veel massa heeft wordt de Franse Bulldog tijdens het eten snel vol terwijl hij niet zoveel calorien binnen krijgt. Daarnaast heeft natvoer veel essentiële vitaminen en mineralen die de Franse Bulldog nodig heeft om te kunnen ontwikkelen.

Natvoer per levensfase

Voor de verschillende levensfases van de Franse Bulldog zijn er verschillende opties voor natvoer. Bij puppy’s is het het beste om natvoer te kopen dat veel vitaminen, mineralen, energie en sporen bevat. Hiermee kan je puppy zich goed ontwikkelen en groeien. Let er wel op hoeveel voer de pup binnen krijgt. Vooral tijdens de puppy fase van de Franse Bulldog is het belangrijk dat hij niet meer energie binnen krijgt dan dat eruit gat. Een Franse Bulldog moet niet naar overgewicht neigen want dit is slecht voor de ontwikkeling van de hond. Overgewicht kan er voor zorgen dat de ledenmaten vervormen en dat de botten instabiel worden. Dit is niet meer terug te draaien en heeft dus blijvend effect op het leven van de hond. Een van de beste merken natvoer voor Franse Bulldog puppy’s is het volgende. Dit voer is meerdere malen als beste uit de test gekomen.

labrador natvoer

Natvoer voor de volwassen Franse Bulldog

Bij volwassen Franse Bulldogs is het nog steeds belangrijk dat er gelet wordt op de hoeveelheid energie dat er binnen komt door voer. Uw Franse Bulldog heeft andere vitaminen, mineralen en energie nodig dan een pup dus het is goed om over te stappen naar natvoer speciaal voor volwassen Franse Bulldogs. Er zijn veel verschillende soorten natvoer op de markt. Wanneer uw Franse Bulldog last heeft van een gevoelige maag dan kunt u het beste overstappen op natvoer dat hier speciaal voor is gemaakt. Hierbij een link naar het bestverkochte natvoer voor Franse Bulldogs op Bol.com.