Franse Bulldog Knuffel

Wil je je Franse bulldog verwennen met wat speelgoed? Als je dit wil kopen voor je Franse bulldog, dan is een knuffel leuk. Veel honden zijn stapelgek op speelgoed knuffels. Ze rennen ermee rond, ze slapen ermee, ze brengen de knuffel overal heen en ze zoeken de speelgoed knuffel wanneer je hem voor je Franse bulldog verstopt. In dit blog enkele tips voor aanschaffen van een knuffel voor je Franse Bulldog.

Aanschaftips Knuffel Franse Bulldog

Waar moet u op letten bij het kopen van een knuffel voor je Franse bulldog? Aangezien de kaken en de tanden van een Franse bulldog erg sterk zijn is het belangrijk dat je bij de aanschaf van een knuffel voor je hond op een paar dingen let. Als eerste is het belangrijk dat de ogen zacht zijn en dat de ogen geen knikker is die erin vastgelijmd is. Ook de neus mag niet hard zijn. Wanneer dit wel het geval is kunnen de oogjes en de neus loskomen en kan de Franse bulldog stikken tijdens het spelen met zijn nieuwe knuffel.

franse bulldog knuffel

Niet te klein

Daarnaast is het belangrijk dat de knuffel voor je Franse bulldog niet te klein is. Beter iets te groot dan te klein. Als de knuffel voor je Franse bulldog te klein is kan hij hier ook in stikken.

Let op

Als laatste is het belangrijk om wanneer je een knuffel koopt die niet heel sterk is, je blijft kijken tijdens het spelen met je Franse bulldog. Wanneer de knuffel stuk gaat kan er vulling uitkomen en dit eten honden maar al te graag op. Haal direct de knuffel weg wanneer hij kapotgaat en geef je Franse bulldog iets anders om mee te spelen.

Bekijk hier de pagina met verschillende knuffels voor je Franse bulldog.

Wil je zelf een knuffel van een Franse Bulldog? Kijk dan hier.