Franse bulldog kennel

In Nederland en België zijn veel verschillende kennels voor Franse bulldog’s. Hier kan je je Franse bulldog achter laten als je op vakantie gaat of je kan er een Franse bulldog kopen. Een ander woord voor kennel is hondenpension. Het voordeel van een Franse bulldog uit een kennel is dat hij alle papieren op orde moet hebben en er een medisch rapport moet zijn. Zo weet je wat er afgespeeld heeft met de hond voordat hij bij jou terecht komt. In een kennel regelen ze een plekje voor je Franse bulldog wanneer je op vakantie gaat. Voor een bepaald bedrag wordt er dan voor ze gezorgd. In de kennel kan je Franse bulldog lekker spelen met andere honden en de verzorgers wanneer jij op vakantie bent.

Kosten kennel verblijf voor Franse bulldog

De prijs per nacht in een kennel voor je Franse bulldog verschilt per kennel en per wensen die je hebt. In Nederland en België ligt de gemiddelde prijs per nacht op 10 euro. Mocht je meer wensen hebben zoals extra lange wandelingen of vachtverzorging dan gaat de prijs omhoog. Voor deze prijs krijgt de Franse bulldog in de meeste kennels voer, water, een plek om te slapen en een plek om te spelen. Wil je niet dat je Franse bulldog met andere honden speelt? Dan kan je dit aangeven. Ook is het mogelijk om je eigen voer mee te geven. Zo kan je een verblijf in de kennel aanpassen aan de behoeftes van jouw Franse bulldog.

franse bulldog kennel

Tips voor een verblijf in een kennel voor de Franse bulldog

De belangrijkste tip die ik mee kan geven voor wanneer jouw Franse bulldog in een kennel verblijft is dat je bereikbaar bent. Dit om zowel jezelf gerust te stellen en je altijd even naar de kennel kan bellen om te vragen hoe het gaat, als voor de kennel beheerder. Mocht de kennel beheerder vragen hebben over hoe ze iets moet doen met jouw Franse bulldog dan is het handig als je bereikbaar bent. Daarbij is het handig om je Franse bulldog te laten inenten voor dat hij naar een kennel gaat. Vooral voor kennelhoest. Deze inentingen zijn voor de veiligheid van alle dieren in de kennel en in de meeste gevallen wordt een Franse bulldog geweigerd bij een Nederlandse of Belgische kennel wanneer hij niet is ingeënt.

Meer weten?

Mocht je na het lezen van dit artikel meer willen weten over de Franse bulldog, klik dan op deze link om door de gaan naar een handboek voor de Franse bulldog.

Het complete handboek voor de Franse bulldog

Franse Bulldog handboek downloaden